Het is bijna zover!
Door: Suzanne
Blijf op de hoogte en volg Suzanne
12 Februari 2010 | Nederland, Groningen
Het is nu bijna zover, ik moet nog 2 weekjes aftellen en dan begint mijn allereerste verre reis in mn eentje. De zenuwen beginnen al een beetje te kriebelen, maar vooral ook heel veel zin!
Zoals jullie waarschijnlijk al wel vermoeden is dit de plek waar ik geregeld een klein stukje zal schrijven over mijn belevenissen en avonturen in Ecuador en Peru.
Het lijkt me erg leuk als jullie door mijn verhalen een beetje mee kunnen genieten.
Even voor alle duidelijkheid en om de vraag die ik de laatste tijd het meest gehoord heb meteen te kunnen beantwoorden:
Ik vertrek 26 februari naar Quito (Ecuador)en ik vlieg terug op 14 mei vanuit Lima (Peru) en land 15 mei in Amsterdam (Nederland).
De eerste week in Quito ga ik bij Ecole Idiomas een taalcursus volgen, 4 uur per dag prive les (en volgens mijn contactpersoon daar met bergen huiswerk) en verblijf ik het studenthouse van de school. Daarna ligt alles nog open, dus daar zal ik jullie gaande weg over op de hoogte moeten stellen. Ik heb al wel de Inca Trail geboekt voor 29 april.
Nou verder heb ik nu nog niet zoveel te vertellen, behalve dat Nederland koud en wit is. Dus nu ga ik maar eens verder met mn voorbereidingen en proberen de kriebels in mn buik een beetje in bedwang te houden :D
Muchos bessos
Suzanna (lees met spaans accent)
12 Februari 2010 - 09:06
Sietske:
Wat een avontuur gaat dit worden meid! Ben erg benieuwd naar je verhalen, dus deze site gaat in mn favorieten ;-)
Succes met de voorbereidingen en ontzettend veel plezier daar!
Liefs Sietske -
12 Februari 2010 - 12:45
Broertje:
Hoi Suus,
leuk dat je deze site hebt aangemaakt, joh. kunnen we je een beetje volgen op je reis. Twee weken! Dat gaat al snel... Heb je ook een Twitter account waarop we je kunnen volgen?
Dikke zoen,
John -
12 Februari 2010 - 13:15
Daan:
Hee buuf, ik ga je missen hoor! Ik ben benieuwd naar al je avonturen, heb de link al favoriet gemaakt :).
Veel vooraf-geniet-plezier-en-gezonde-kriebels! -
12 Februari 2010 - 14:08
Tinus:
Hey lief suusje, heel fijn zo'n blog, dan blijf ik tenminste lekker goed op de hoogte. Ik ga je heeeeeeel erg missen, maar vind het ook geweldig dat je het gaat doen. Beso Martine -
14 Februari 2010 - 12:34
Oom Ko En Tante Von:
Wat een nissjeke!!!
Ons vijfde kind op avontuur! Reken maar dat we je blijven volgen! En voor de laatste keer: pas donders goed op je zelf! En begin nu maar met het grote genieten!!Misschien zie ik je volgende week nog in Grun!
Dikke (Hollandse) knuffel!
oom Ko en tante Von -
14 Februari 2010 - 21:52
Birdie / Turtle:
Ik vind het kei-stoer wat je doet en ik gun je deze reis van harte. Een tranentrekkend afscheid vind ik (nog?) niet nodig, het is vooral leuk wat je gaat doen. Maar wat ga je nu écht doen?! Je reis is voorlopig nogal abstract, maar ik ben zeer nieuwsgierig over wat je belevenissen dus ik ga je blog goed volgen. -
24 Februari 2010 - 14:05
Mama:
mijn lieve Suus, morgen kom ik je halen!!
Dan gaan we in Leiden slapen en brengen we je om 5.oo uur naar Schiphol. Ik zal proberen niet te huilen, want je gaat een geweldig avontuur aan en we zijn supertrots op je dat je zoveel spannende en leuke dingen gaat meemaken.Pak goed in en tot morgen Dikke kus, je mama