Hij is er!!!!
Door: Suzanne
Blijf op de hoogte en volg Suzanne
04 Maart 2010 | Ecuador, Quito
Nou hij is er hoor! Dinsdag heb ik na veel gebel en al een aantal keer geweest te zijn eindelijk mn koffer op gehaald op het vliegveld!!! Ik was zo blij! Heb meteen ook veel teveel betaald voor de taxi maar het kon me allemaal niks meer schelen :D
Maar o wat is het hier heerlijk. Terwijl ik hier zit te schrijven is het denk ik rond de 25 graden (ben natuurlijk mn eerste dag in de stad al ontzettend verbrand, had me wel ingesmeerd maar had van shirtje gewisseld zodra ik een nieuwe had gekocht want ik stonk...! en verder niet gesmeerd, handig he?). En het is hier super mooi met de bergen om ons heen. (de fotos komen later, ben namelijk mn kabeltje van camera naar computer vergeten... dus moet even voor vervanging gaan zorgen.)
Zal jullie even vertellen over de afgelopen dagen:
Ik heb elke ochtend van 8:30 uur tot 12:30 uur spaanse les en morgen is alweer de laatste! Het gaat zo hard! Ik krijg les van Gilma, een ontzettend lief vrouwtje die veel geduld met me heeft :) We zijn vooral de verleden tijd aan het oefenen, aangezien ik die nog helemaal niet kon, maar ik ben wel meteen op niveau intermedio begonnen, dus jullie snappen: ik ben trots :D
Op zondag had ik nog geen les en heb ik door Quito rond gelopen samen met Katya, een 36 jarige vrouw uit Duitsland die erg aardig is. In het oude stadcentrum zijn we nog bijna omver gelopen door een horde Hara Krishna´s en op het theater plein een mooi protest concert tegen de vervuiling door texaco gebied meegepakt! Jullie begrijpen, erg leuk en levendig!
Op maandag werd ik na mn lessen opgewacht door een belgs meisje, Aurelie, die met me wou lunchen en samen met haar tevergeefs naar het vliegveld geweest en daarna maar een paar schone onderbroeken gekocht in een winkelcentrum. S´avonds heerlijk gegeten met Fabienne die ik op het vliegveld had leren kennen.
Dinsdag na mn les een jungle tocht geregeld!!! Heb er zo veel zin in ik ga maandag naar Lago Agrio en van daar uit dinsdag met een bus en een kano naar het primaire regenwoud! Ik blijf daar 4 dagen, 3 nachten, heerlijk! Zal veel foto´s maken om jullie lekker jaloers te krijgen :D
Daarna dus mn tassen opgehaald bij het vliegveld en savonds met een hele groep pizza gegeten.
En gister zijn we na de lessen met een stel meiden naar Mitad del Mundo gegaan, oftewel het midden van de wereld, oftewel de evenaar! Alhoewel de lonely planet betwijfeld of de evenaar daar echt ligt, maar ik heb in ieder geval de foto! Daar een leuk museum bezocht die kleine experimentjes had zoals een ei op een spijker balanseren (is gelukt, ik heb nu een officieel diploma ei balanseren :p) en met een wasbak links, rechts en op de evenaar staan, waarbij het water linksom, rechtsom of recht naar beneden door de gootsteen stroomt, ik heb gefilmd, dus heb bewijs!!!
Vandaag tijdens de les ecuadoriaans gekookt met de andere studenten, heerlijke aardappel tortillas met kaas erin en salsa en advocado, smullen dus!
Dit weekeind ga ik nog met 2 andere meiden naar Mindo, waar ik tussen de bomen ga canopyen! En misschien zondag in navolging van Leonie en Heleen tubing (al is het mij waarschijnlijk met iets minder alcohol :D ).
Nou geloof dat dit wel weer een lang genoege lap tekst is, maar nu zijn jullie allemaal tenminste weer op de hoogte! Bedankt voor al jullie reacties, wordt er heel blij van!
Muchos besos uit het geweldige Quito
Suus
04 Maart 2010 - 20:26
Daan:
He Suus, wat fijn om te horen dat je start, ondanks je kofferperikelen, z goed is geweest! Dat belooft nog veel moois voor de komende weken :) Ik ben nou al jaloers als ik hoor wat je allemaal voor plannen hebt en hoeveel mensen je nu al ontmoet hebt. You go girl!
Geniet ervan en ik kijk uit naar je volgende lap tekst :)
Liefs Daan
PS: je kan je memorycard van je camera niet zo in je laptop schuiven misschien? -
04 Maart 2010 - 20:55
Tinus:
Hey lief suusje, wat een geweldige verhalen allemaal! Heel fijn dat je nu je koffer weer hebt, en dat je al zoveel mooie plannen maakt. Ik ben super jaloers op je (vooral omdat het weerbericht zegt dat het morgen weer gaat sneeuwen grr) xxx Martine
p.s. je moet de hartelijke groeten van oma hebben, ze leeft erg met je mee! -
04 Maart 2010 - 20:58
John:
Hoi Suus,
Wat leuk om je verhaal te lezen joh en wat enorm fijn dat je je koffer weer hebt. We zijn hier allemaal erg blij voor je! Wat leuk dat je al zoveel nieuwe mensen hebt ontmoet! Zijn er nog meer mensen die net als jij gaan rondtrekken? Naar de foto's zijn we inderdaad allemaal erg nieuwsgierig naar! Wij gaan met het gezinnetje een lang weekend naar een Landelgreen huisje dus onze jongens gaan ook op reis al net iets minder avontuurlijk als hun tante. Maar ja, jij hebt waarschijnlijk je Dublo weer niet bij je ;-)
Dikkke zoen van ons allemaal!
Mar, John, Floor en Juul -
04 Maart 2010 - 21:07
Birgit En Flokje:
Hoeven de foto's niet te zien hoor, we zijn nu al jaloers ;) -
04 Maart 2010 - 21:36
Clementine:
Heej Suus,
je verveeld je niet zo te lezen. Het ene moment in een koud Nederland, en het andere in een shirtje en rood van de zon :o Echt leuk dat je al zoveel aan het ondernemen bent! Zelfs een bezoek aan een museum!!!!! Veel plezier, en insmeren he ;)
xx James -
04 Maart 2010 - 22:38
Leonie:
He! zoveel alcohol hadden WIJ helemaal niet op in de tubing...... *trekt verontwaardigd gezicht*
maar tuben moet je natuurlijk doen als je kan.. try before you dy, or dy trying maar doe dat maar niet
Fijn dat je spulletjes er zijn en je klikt helemaal lekekr gezellig! Ook al helemaal Suus met het koken enzo :)
Enjoy enjoy en ik ben heus HE LE MAAL niet jaloers.. helemaaaaal niet. helemaal niet.. neit.. maybe 95% happy and 5% jalouse
Knuffie!! -
05 Maart 2010 - 09:26
Oom Ko En Tante Von:
Hey Suusje,
Het klinkt nu al allemaal geweldig! En je bent net één week weg! Dit is nog eens avontuur met een grote A!! Je pakt het weer allemaal heel voortvarend aan! Blijf genieten van iedere minuut. En jaloers? Best wel heel veel!!
Dikke knuffel
Oom Ko en tante Von -
05 Maart 2010 - 14:13
Emmy Wouters:
ha suus, wat fijn dat je je koffer weer hebt en ik
zie dat je inmiddels ook al foto's op t net hebt staan, dus t probleem "kabeltje" is ook al opgelost, goed gedaan!!!
veel plezier!!!!
emmy -
07 Maart 2010 - 17:31
Mama:
lieve Suus, leuk dat we ook naar je foto's kunnen kijken!! Je hebt het niet slecht daar, volgens mij. Hoe is het vliegen tussen de boomtoppen gegaan? En morgen heel voorzichtig in de jungle,he !!
Het was heerlijk om je via skype even te zien. Blijf genieten en ik hoop snel je weer te horen .Dikke kus, papa en mama -
09 Maart 2010 - 07:51
Heleen:
Ja...nu ben ik echt definitief zwaar jaloers!! -
12 Maart 2010 - 19:14
Zwanita:
Super super super hoor! Ik kon eerst niet meer vinden waar je die link nou had, maar ik hem em gevonden. Het klinkt allemaal hartstikke leuk daar, ben jaloers...!
Veel plezier nog en maak genoeg foto's :) altijd leuk om te zien!
Tútsje